Mi az az Ingatlan Forrás?

Teljeskörű ügyviteli rendszer ingatlanirodák részére

100%-BAN MAGYAR, 100%-BAN FÜGGETLEN, 100%-BAN EGYEDI FEJLESZTÉS

 

 

Az Ingatlan Forrás egy komplett ügyviteli szolgáltatás csomag, ami egyaránt alkalmas egyéni ingatlan értékesítők, ingatlan irodák és franchise hálózatok számára is (természetesen más módon és más modulokat használva).
 

Vannak akik CRM-nek, vagy nyilvántartó programnak hívják a hasonló szoftvereket, mi ügyviteli rendszernek nevezzük, mert az Ingatlan Forrás teljeskörű szolgáltatást nyújt, ami magában foglalja a mindenre kiterjedő nyilvántartást és ügyfélkezelést, az ügyfélszerzést segítő és kommunikációs megoldásokat, az irodai weboldalakat és azok frissítését, a keresztértékesítési és együttműködési rendszert, valamint az automatikus hirdetésfeladást 85 portálra. Továbbá számos kiegészítő és költségcsökkentő megoldást kínál.


Az Ingatlan Forrás azon kevés ügyviteli rendszerek egyike, mely a piacon jelen lévő szervezetektől 100%-ig független, önálló termék, használatát és működését semmilyen formában nem befolyásolják érdek-összefonódások, ezért is lehet korlátozások nélkül elérhető, és megfelelő bárki számára, aki ingatlanokkal foglalkozik.

 

 

 

Rendeld meg kötelezettségek nélkül és használd teljesen ingyen a hónap végéig!

 

 

Megrendelés

 

Demo ingatlaniroda

    NEM VALÓS INGATLANIRODA!
    +36 00 123-4567
    nemletezik@ingatlanforras.hu

Stai vendendo/ cercando immobile?
Dacci i tuoi dati e ti aiuteremo!

Invia messaggio